Няма ли Кмета най после да направи нещо в Брезник да има нормален Интернет оператор?
Все пак живеем 21век
ДА МЯМА ПРОБЛЕМ НО СКОРОСТА Е МНОГО БАВНА !!! АЗ СЪМ ПОТРЕБИТЕЛ НА ХОМБОКС УНЛИМИТЕД . СКОРОСТА Е НА ГРАДИНСКА ЖАБАААААААААААААААААА>???hristot написа:Здравейте!
Относно интернета във вашето населено място... Аз съм служител на Мобилтел, и съм насреща да предложа варианти за домашен достъп до интернет, в комплект с домашен телефон. Единственото условие е да има сравнително добро покритие на мобилната ни мрежа! Предлагаме няколко варианта - само домашен телефон (с безплатен телефонен апарат), вариант домашен телефон и интернет достъп, като интернета може да е с ограничение до 5GB за 19.90 и без ограничение в обема за 29.90 на месец. Телефон за връзка с мен и повече информация 0882207013 - Христо Томов
franko написа:Няма ли Кмета най после да направи нещо в Брезник да има нормален Интернет оператор?
Все пак живеем 21век
volkovbg написа:franko написа:Няма ли Кмета най после да направи нещо в Брезник да има нормален Интернет оператор?
Все пак живеем 21век
21 ВЕК НО НЕ И ТУК В БРЕЗНИК!! ТРЯБВА ДА СМЕ МНОГО ХОРА КОЙТО ИСКАМЕ НОРМАЛЕН ИНТЕРНЕТ ЗА ДА ПОСТИГНЕМ УСПЕХ.
Назад към Община брезник форуми
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта